Verkoop Residentie 'De Velbloem' gestart! - Brabants Wonen
21802
post-template-default,single,single-post,postid-21802,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.1,side_area_uncovered,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Verkoop Residentie ‘De Velbloem’ gestart!

Verkoop Residentie ‘De Velbloem’ gestart!

Exclusieve villalofts en semi-bungalows in hartje Veldhoven! Vooruitlopend op het verkrijgen van de definitieve omgevingsvergunning is de verkoop van Residentie “De Veldbloem” reeds gestart. De verkoop wordt gedaan door Van Kasteren Makelaardij uit Veldhoven. Op de website van Residentie ‘De Veldbloem’ kunt u ter oriëntatie alvast nadere informatie downloaden zoals de verkoopbrochure, tekeningen, prijslijst etc.

Klik hier om direct naar de website te gaan: www.develdbloem.nl

“Vorstelijk wonen in hartje Veldhoven!”

No Comments

Post a Comment